over Memelink Advocatuur

Mijn expertise bestaat uit specialistische opdrachten op gebied van bouw- en aanbestedingsrecht. Ik heb mijn sporen verdiend bij de advisering van grote en middelgrote bouw- en infraprojecten en heb een adviserende rol gehad bij aanbestedingen van grote en kleine contracten. Het ondernemingsrecht is de algemene schil om mijn praktijk en kent veel raakvlakken met het bouw- en aanbestedingsrecht.

Of het nu op de bouwplaats is of in de rechtszaal; mijn dienstverlening is gegarandeerd scherp, adviserend en indien nodig procederend. Hierbij ga ik natuurlijk voor een goede vertrouwensrelatie met u als cliënt, want dat werkt voor beide partijen het beste! Samen werken we aan het juridisch doel. Cliënten en collega’s ervaren mij als recht door zee en scherp als het nodig is. Wanneer expertise van buitenaf ingehuurd moet worden, beschik ik over een uitgebreid netwerk van professionals; mensen die waar nodig mee kunnen denken om voor de cliënt te komen tot de beste juridische oplossing.

Ik ga voor een persoonlijke, eerlijke en no-nonsense manier van werken in nauw contact met mijn cliënten. Langdurige relaties met mijn cliënten zijn voor mij de bevestiging dat deze aanpak werkt!

Mr. Hjalmar Memelink heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende rechtsgebieden geregistreerd:
Vastgoed en Aanbestedingsrecht

Deze registratie verplicht mij elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd rechtsgebie d.

 

Cv:

  • Studie Nederlands Recht aan Erasmus Universiteit Rotterdam
  • Advocaat sinds 1998
  • Vorige werkkring:
    • Asselbergs & Klinkhamer advocaten (partner): 2003-2016
    • Schute Haans Beijsens: 1998-2003
  •  Lid van de Vereniging voor Vastgoed Juristen Nederland (VVJ), Vereniging van Bouwrecht advocaten (VBR-A) en Vereniging van Aanbestedingsrecht Advocaten (NVVA). Het lidmaatschap mag beschouwd worden als kwaliteitskeurmerk voor advocaten met expertise in vastgoedrecht en aanbestedingsrecht.
  • Lid Rotary Zevenbergen, erelid JCI Volcke Rack, lid SJZOZ

Mijn gegevens

T +31 (0)-168-371866

M +31 (0)-622277732

F +31 (0)-168-371869

E hm@memelinkadvocatuur.nl

 

BUILDING BRIDGES!

Samen werken aan een kwalitatief scherpe en juridische oplossing!

VRAAG OFFERTE AAN